19-3-2023 Update

Inmiddels is het alweer 8 maanden geleden dat ik mijn laatste update schreef. De focus lag afgelopen periode op de zwangerschap en uiteraard onze 2 meiden. Maar inmiddels ben ik alweer een paar weekjes aan het werk en wordt het wel weer eens tijd de crowdfunding op te pakken, te beginnen met een update.

Na de grote teleurstelling van de Hart van Nederland uitzending, kwam gelukkig het fantastische evenement ‘de onbeperkte Elfstedentocht’. Wat heeft Lex hard gewerkt om de gehele afstand van 213 km te kunnen fietsen! En wat ging dat goed. Op Facebook heb je de hele tocht kunnen bijhouden, en we zullen binnenkort ook een samenvatting op de website plaatsen. Zoals je wellicht hebt kunnen lezen, was Lex zo snel, dat hij eerder bij de finish was dan wij met de auto! Wat hebben we er om moeten lachen, typisch Lex. Hierna begonnen de laatste loodjes van de zwangerschap. Ze waren best zwaar vanwege de bekkenpijn en daardoor de weinige slaap. Op 19 oktober 2022 was het dan zover en is Emma Hanna Bak in het ziekenhuis in Hoorn geboren. Het was nog even spannend of we het ziekenhuis wel op tijd zouden halen, gezien het op het eind opeens super snel ging. Na een kort verblijf in het ziekenhuis, mochten we naar huis. Wat was dat fijn, maar ook wel eventjes wennen. Zeker ook voor Sofie. Maar wat is Sofie een lieve en zorgzame grote zus en Emma een heerlijke lieve blije baby.

Sinds de geboorte van Emma hebben we alweer 2 scans achter de rug en gelukkig is de tumor van Lex nog steeds stabiel. Maar het wordt elke scan zenuwslopender. Het is inmiddels bijna 2,5 jaar geleden dat er een tumor op de MRI-scan werd gezien. We zijn uiteraard ontzettend dankbaar. Maar hoe verder we komen, hoe groter de kans dat de tumor gaat groeien. De huidige teller staat op € 98.137, wat ontzettend veel geld is! Alleen zijn we nog een heel eind verwijderd van € 300.000. Het is lastig om het gezinsleven, werk en de crowdfunding te combineren. En dat is niet eens alles, ik ben daarnaast ook bezig met het bijhouden van alle ontwikkelingen in DMG onderzoek, en ik probeer samen met een aantal anderen meer onderzoek naar Europa te halen.

Wat hebben we nodig? Leuke, ludieke en indrukwekkende acties, groot of klein, die zorgen voor nog meer donaties! Weet je iets, neem contact op. Het lukt namelijk niet alleen.

Deel ook onze website en like onze Facebook pagina (https://www.facebook.com/CureLex) en Instagram (https://www.instagram.com/curelex).

Wij knokken ondertussen door!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *